Περιοδικό Αν

Ο εθελοντισμός παράγει πολιτισμό.

Στην κατηγορία αν

Ο Εθελοντισμός είναι δείκτης πολιτισμού και το μέσο βελτίωσης της ποιότητας ζωής μιας κοινωνίας. Εθελοντισμός και Πολιτισμός είναι έννοιες αλληλένδετες και συμπληρωματικές, όπου αξίες της ανθρώπινης ύπαρξη όπως η τέχνη, η παιδεία και ο αθλητισμός προωθούνται κυρίως από οργανωμένες ομαδικές ή ατομικές εθελοντικές προσπάθειες και εκφράζουν τη δημιουργική πλευρά του ανθρώπου. Ο Εθελοντισμός παράγει Πολιτισμό. (British Graduated Society)

Διαβαστε περισσοτερα

Μάρα Μπαρόλα

Συντάκτης Στην κατηγορία ΑΝαρχεία

Η Μάρα Μπαρόλα δηλώνει Αμαρουσιώτισσα αλλά η καταγωγή της είναι από ένα χωριό της Κύμης, την Οκτωνιά. Πέρασε στη φιλοσοφική για να μη χαλάσει το χατήρι των γονιών της ενώ ταυτόχρονα γράφτηκε και στη δραματική σχολή Βεάκη, αφού η ίδια γνώριζε από νωρίς ότι θέλει να γίνει ηθοποιός. Οι πρώτες της συμμετοχές σε θεατρικά αλλά και τηλεόραση έγιναν ενώ ήταν ακόμα σπουδάστρια και πριν αποφοιτήσει με άριστα. «Ο Δρόμος», «Σελίδες με θέα», «Η Τράπεζα», «Οι στάβλοι της Εριέττας Ζαΐμη», «Κανείς δε λέει σ΄ αγαπώ», «Το Κόκκινο Δωμάτιο», «Το Καφέ της Χαράς», «7 Θανάσιμες Πεθερές», «Λούφα και Παραλλαγή», «Πλάκα μου κάνεις», «Μιά στιγμή, δυό ζωές», «Μίλα μου βρώμικα» είναι μερικές από τις εμφανίσεις της στην μικρή οθόνη ενώ έχει λάβει μέρος στις μικρού μήκους ταινίες: «Αισθήσεις», «Φευγαλέα Χαμόγελα» (σε σκηνοθεσία Δημήτρη Κανελλόπουλου, βραβεύτηκε με το βραβείο Α΄ Γυναικείου Ρόλου στο φεστιβάλ Δράμας), «Ο Μάριος και το κοράκι» του Γιάννη Μπουγιούκα και το οποίο απέσπασε το βραβείο καλύτερης ταινίας Ν.Α Ευρώπης στο φεστιβάλ Δράμας. Συμμετείχε στις μεγάλου μήκους ταινίες: «Διονύσιος Σολωμός», «Η Επίθεση του γιγαντιαίου μουσακά» σε σκηνοθεσία Πάνου Κούτρα, στην ταινία της ΄Ολγας Μαλέα «Λουκουμάδες με μέλι», στην ταινία «Μικρό Έγκλημα» του Χρήστου Γεωργίου, στο «Απ΄τα κόκκαλα βγαλμένα» του Σωτήρη Γκορίτσα κ.α. Από το πλούσιο βιογραφικό της δε λείπουν οι σκηνοθετικές της εμπειρίες («Arreglos y Desarreglos» και «Ροδάκινο Κομπόστα»), ασχολείται με το θεατρικό παιχνίδι, προετοιμάζει υποψήφιους νέους ηθοποιούς για τις εισαγωγικές τους εξετάσεις, συνεργάζεται με ψυχοθεραπευτές σε βιωματικά σεμινάρια και παραδίδει μαθήματα ξένων γλωσσών.

Διαβαστε περισσοτερα

Sculpture

Στην κατηγορία αν

Αν νιώθετε οτι μέσα σας καταπιέζεται ένας μικρός Φειδίας αυτό το βάζο θα σας βοηθήσει να τον ελευθερώσετε. Στην αρχική του μορφή είναι τετράγωνο, με ένα σφυράκι όμως μπορείτε να του δόσετε εσείς το σχήμα του κλασικού βάζου.

Διαβαστε περισσοτερα

Barefoot

Στην κατηγορία αν

Αναρωτιέμαι γιατί δεν έμαθα από την γιαγιά μου να πλέκω με βελονάκι. Θα έφτιαχνα και εγώ τώρα barefoot sandals που είναι πολύ στην μόδα φέτος το καλοκαίρι. Όσες είστε πιο προκομένες από μένα μπορείτε να τα αντιγράψετε και μπορείτε να τα φορέσετε και με λιτά σανδάλια, γιατί που να πάτε ξυπόλητες…

Διαβαστε περισσοτερα

Claydies

Στην κατηγορία αν

Αν θεωρείτε ότι για όλα φταίει το γκαζόν (ποιος κουρεύει τώρα…) και είστε και από αυτούς που αντιμετωπίζουν την καθημερινότητα με χιούμορ και ταυτόχρονα είστε και λίγο τεμπέληδες, έχουμε πρόταση για χειροποίητα πορσελάνινα βάζα σχεδιασμένα από Claydies.

Διαβαστε περισσοτερα

Scrabble

Στην κατηγορία αν

Αναστατώνομαι καθε φορά που βλέπω μια ωραία ιδέα και μια καλή γραφιστική εκτέλεση. Τώρα με αναστάτωσαν το ουκρανικό γραφείο Twiga και το Tough Slate Design με τη νέα καμπάνια “The power of words”.

Διαβαστε περισσοτερα

Μπορούμε να βάλουμε και εδω κείμενο,
απλα επεξεργαζόμαστε το περιεχόμενο.