| ΦΑΠΑ |

  • Συντάκτης

Οι |Φάπες| είναι μια κίνηση αφύπνισης, συνοδευόμενη από αγνές προθέσεις και ειλικρινή αγάπη, προς πάσα κατεύθυνση. Κάποιες θα τις βρεις υποφερτές και ήπιες. Κάποιες άλλες θα σε ενοχλήσουν και θα σε τσούξει ο σβέρκος σου. Είναι για το καλό σου, συνεπώς, λίγο με νοιάζει!

Έχουμε και λέμε λοιπόν:
Η ζωή μας δεν είναι περίπλοκη. Κάθε άλλο. Εμείς την μπερδεύουμε και ταλαιπωρούμαστε διαρκώς, με άσκοπες αναλύσεις και χαζά ερωτήματα. Θα σου δώσω ένα παράδειγμα για να γίνω πιο σαφής. Ναι, θα χρησιμοποιήσω αυτό με τον γκόμενο και τη διάρκεια της ερωτικής πράξης, αν δε σε πειράζει.
Θα σε σοκάρω, αλλά ο Τάκης δεν είναι πιεσμένος στη δουλειά. Θα πέσεις από τα σύννεφα, αλλά ούτε τον έχει πρήξει η μάνα του με την γρκίνια της. Θέλω να φανείς ψύχραιμη γιατί ο Τάκης δε χρωστάει σε τοκογλύφους και αγωνιά να πληρώσει τα χρέη του. Είσαι εντάξει; Να συνεχίσω; Δεν έχει κάποιο οργανικό πρόβλημα το οποίο δεν του επιτρέπει να έχει στύση δεκαεξάχρονου και αντοχή πορνοστάρ. Τρία λεπτά και έξι δευτερόλεπτα επιλέγει να διαρκέσει το πράμα, επειδή πολύ απλά τόσο χρειάζεται. Ό,τι πρόλαβες, πρόλαβες, κοπελιά! Γκε-γκε, ή να σε αρχίσω στις φάπες;
Χμ. Έχεις σκεφτεί ποτέ γιατί σου είναι τόσο δύσκολο να αποδεχτείς το προφανές;
Οι ανθρώπινες σχέσεις δοκιμάζονται καθημερινά από αμέτρητους παράγοντες. Μη γίνεις ακόμη ένας, η υπερ-ανάλυση μέχρι τελικής πτώσεως, για όνομα του Θεού! Αδιαφορία, αχαριστία, εγωισμός. Όταν βλέπεις κάτι με τα μάτια σου, δυο πράγματα οφείλεις να κάνεις. Πρώτα αποδέξου το και ύστερα αντιμετώπισε το. Έχω στ’ αλήθεια βαρεθεί να ακούω τους ανθρώπους να γκρινιάζουν και να κλαίγονται. Να ζουν μέσα στη μιζέρια και την κλάψα, αλλά ταυτόχρονα να μην κάνουν τίποτα για να ξεφύγουν.
Δε σου αρέσει η σχέση σου; Διάκοψε την! Δε γουστάρεις να ακούς τη γκρίνια των γονιών σου; Κλείσε το τηλέφωνο! Δεν είναι όλες οι καταστάσεις τυλιγμένες με δικαιολογίες, που περιμένουν εσένα να τις ξετυλίξεις! Κάποιες φορές πρέπει απλά να πάρεις μια βαθιά ανάσα και να δεχτείς πως δε γλείφονται όλες για τον Τάκη, ο Τάκης απλώς ξενοκοιτάει. Δεν έχουν όλες οι οικογένειες το ακαταλόγιστο λόγω υπερβολικής αγάπης προς τα παιδιά, απλώς την οικογένεια μας δεν τη διαλέγουμε, είναι ό,τι μας λάχει και η δική σου δεν υποφέρεται, μωρέ αδερφέ μου! Τόσο απλά.
Ο αγαπητός κύριος Φρόιντ, το είπε κάποτε ξεκάθαρα:
«Καμιά φορά ένα πούρο, δεν είναι παρά ένα πούρο», κύριοι.

Μοιραστείτε:  

Tags: