ΣΦΗΜΜΥ 11 – Μηχανικοί όλου του κόσμου ενωθείτε!

Τo Συνέδριο Φοιτητών Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών, γνωστό ως ΣΦΗΜΜΥ, θα πραγματοποιηθεί για 11η χρονιά στη Θεσσαλονίκη στις 19-21 Απριλίου, στις εγκαταστάσεις του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, υπό την αιγίδα της Πρυτανείας του ΑΠΘ, της Κοσμητείας της Πολυτεχνικής σχολής και του Τμήματος ΗΜΜΥ. 

Πρόκειται για το μεγαλύτερο φοιτητικό συνέδριο της χώρας, το οποίο ξεκίνησε το 2007 από την Αθήνα και συνέχισε κάθε χρόνο σε διάφορες πόλεις ανά την Ελλάδα από φοιτητές και δεν έχει κερδοσκοπικό χαρακτήρα. Στόχος του συνεδρίου είναι να συγκεντρώσει τους φοιτητές όλων των τμημάτων ΗΜΜΥ, αλλά και παρεμφερών κλάδων, ώστε να ενημερωθούν σχετικά με τις τεχνολογικές εξελίξεις και τις προκλήσεις στην αγορά και να ανταλλάξουν γνώσεις και ιδέες. Μέσω του θεσμού αυτού δίνεται η δυνατότητα σε κάθε φοιτητή αλλά και ερευνητή του κλάδου να έρθει σε επαφή με τις τελευταίες εξελίξεις του χώρου, ανταλλάσσοντας γνώσεις και παρουσιάζοντας τις δικές του εργασίες (papers). Στο ΣΦΗΜΜΥ επιδιώκεται η συμμετοχή συνέδρων και ομιλητών τόσο από την χώρα μας όσο και από το εξωτερικό προσδίδοντας έτσι διεθνές κύρος. Στα πλαίσια του καθιερώθηκε τα τελευταία χρόνια και το “Career Goes ΣΦΗΜΜΥ” επιδιώκοντας την επαφή των συνέδρων με την αγορά εργασίας και πιο συγκεκριμένα με εταιρείες όπου μπορεί να γίνει υποβολή βιογραφικών. Για τον κόσμο της επιστήμης και της τεχνολογίας το συνέδριο αυτό αποτελεί μία συνάντηση που βρίθει από καινοτόμες ιδέες, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει χώρο για εξέλιξη και δημιουργικότητα.
Η διαδικασία υποβολής εργασιών και papers γίνεται μέσω της ανοικτής πλατφόρμας sfhmmy.gr και σύμφωνα με την τελευταία παράταση στη διορία η καταληκτική ημερομηνία είναι η 7η Ιανουαρίου 2019. Προπτυχιακοί, μεταπτυχιακοί και διδακτορικοί φοιτητές έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν τις εργασίες τους σχετικές με θέματα όπως ενέργεια, τηλεπικοινωνίες, ηλεκτρονική και software!

Μοιραστείτε: