Κάλλια Βαβουλιώτη - Περιοδικό Αν

Φοιτήτρια του τμήματος Διεθνών και Ευρωπαικών Σπουδών του Παντείου, μιλάει αγγλικά και γαλλικά, νιώθει την ανάγκη να γράφει ακατάπαυστα . Τα κείμενα της συνήθως γράφονται χαράματα. Έπαψε να πιστεύει στην τύχη από τότε που συνειδητοποίησε πως τα πάντα στη ζωή της γίνονται για κάποιο λόγο. Ερωτεύεται δύσκολα, ενθουσιάζεται εύκολα, έχει εμμονή με τις λεπτομέρειες. Αγαπά τους ανθρώπους που δεν το βάζουν κάτω -ακόμα και αν όλες οι συνθήκες τους οδηγούν στον γκρεμό- τις μεταμεσονύχτιες συζητήσεις που ξεκινούν με κρασί ή μπύρα και καταλήγουν μέχρι το πρωί και το καλό βιβλίο. Δύσκολο να την βρεί κανείς , γιατί είναι χαμένη στον δικό της κόσμο, στον οποίο λίγοι και εκλεκτοί είναι προσκεκλημένοι.

Πως οι φιλίες έγραψαν μουσική ιστορία

Συντάκτης Στην κατηγορία μουσική

Έχει υμνηθεί όσο τίποτα άλλο μετά τον έρωτα και τον θάνατο και είναι αλήθεια πως η ζωή χωρίς φίλους θα ήταν πολύ μοναχική και ανιαρή.
Οι φίλοι απαλύνουν τον πόνο, μας συντροφεύουν σε σημαντικές στιγμές και αν έχουν και κάποια καλλιτεχνική κλίση μπορούν να αφήσουν παρακαταθήκη στο φιλότεχνο κοινό «μουσικά διαμάντια» βάζοντας και εκείνοι το λιθαράκι τους στον χάρτη της ελληνικής μουσικής.
Οι παρέες λοιπόν που έγραψαν ιστορία μουσικά ξεδιπλώνονται.

Διαβάστε περισσότερα