Εφαρμοσμένη Μυθομηχανική

22 συγγραφείς σας στέλνουν σε «άλλα» μονοπάτια

Εφαρμοσμένη ΜυθομηχανικήΗ ελληνική διαδικτυακή ιστοσελίδα φαντασίας: SFF.GR έκλεισε 10 χρόνια ζωής και εξέδωσε σε έντυπη μορφή ένα μικρούλι μέρος από τις βιβλιοθήκες της. «Εφαρμοσμένη Mυθομηχανική», ο τίτλος της μαγευτικής αυτής ανθολογίας, με 22 ευφάνταστα διηγήματα επιστημονικής φαντασίας, φάνταζυ και τρόμου. Ο συνεργάτης του περιοδικού ΑΝ, Ντίνος Χατζηγιώργης, συμμετέχει στη συλλογή με την ιστορία «Χιροσίμα Μπαχαλάκι». Έχει την τιμή να πλαισιώνεται από τις πιο ενεργές και σύγχρονες πένες της ελληνικής λογοτεχνίας του φανταστικού, όπως τους Βάσω Χρήστου, Κώστα Χαρίτο, Σταύρο Ντίλιο, Κωνσταντίνο Μίσσιο, Μιχάλη Μανωλιό, Κωνσταντίνο Κέλλη, Κιάρα Καλουντζή, Ευθυμία Δεσποτάκη, Ελευθέριο Κεραμίδα και άλλους, όχι λιγότερο καταξιωμένους.
Τι μας πληροφορεί το οπισθόφυλλο; Μυθομηχανική: η επιστήμη που δίνει στο μύθο κίνηση και ζωή. Που τον παίρνει από το μακρινό και άπιαστο κόσμο των ονείρων και τον φέρνει δίπλα μας. Σ’ αυτό τον τόμο θα βρείτε είκοσι δύο εφαρμογές αυτής της επιστήμης, που τόσο απαραίτητη είναι στην καθημερινή ζωή. Είκοσι δύο ιστορίες του φανταστικού, από μια ομάδα συγγραφέων που μοιράζονται την αγάπη για τη φαντασία, την επιστημονική φαντασία και τον τρόμο, για τους κόσμους του ονείρου και του εφιάλτη, του μέλλοντος, ή ενός διαφορετικού παρόντος. Αν αναρωτιέστε τι κρύβει ένα συσστραμμένο χέρι, τι μπορεί κανείς ν’ αγοράσει με μόνο δύο Ζαΐρ, ποιος λέει το τραγούδι απ’ το σακούλι, τι συνέβη σαράντα τρία λεπτά πριν ή γιατί έχεις μόνο μια ευκαιρία, ανοίξτε το εξώφυλλο και ταξιδέψτε.
Επί του παρόντος, όσοι δέχονται την πρόκληση να πετάξουν στη φαντασία, μπορούν να παραγγείλουν την ανθολογία ηλεκτρονικά, στο sff.gr/press

Εκδόσεις: sff.gr/press
Σελ: 352
Μέγεθος: 21×14 εκ.
Δέσιμο: Μαλακό
Τιμή: 15 ευρώ

Μοιραστείτε:  

Tags: