4 συγγραφείς για 1 βιβλίο

Η μουντή Αθήνα ετοιμάζεται να υποδεχτεί τις Γιορτές. Ωστόσο, κάποιος άγνωστος, κρυμμένος στις σκιές του παρελθόντος, έχει άλλα σχέδια στο μυαλό του. Κι αυτό δεν είναι ένα συνηθισμένο μυαλό. Τα εγκλήματα θα διαδεχτούν το ένα το άλλο, κάνοντας την πόλη να τρέμει από τον φόβο για τη συνέχεια. Τελετουργικοί φόνοι απόλυτης σκληρότητας και εκδίκησης θα ενώσουν στον θάνατο ανθρώπους που δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους. Ή μήπως έχουν;
Η Αστυνόμος Αΐντα Μητροπούλου, με τη βοήθεια του Υπαστυνόμου Δώρη Μανουστάκου, θα προσπαθήσουν να ξετυλίξουν το κουβάρι των αλλεπάλληλων ερωτημάτων, έχοντας την απροσδόκητη βοήθεια του απομονωμένου στο σπίτι του ρεπόρτερ Παύλου Βαφειάδη. Όμως ο αιματοβαμμένος Ιππότης θα είναι πάντα ένα βήμα μπροστά.
Και δεν θα έχει πει ακόμη την τελευταία του λέξη.
Η «Αποκάλυψη», είναι εμπνευσμένη από το ομώνυμο εσχατολογικό βιβλίο του Ιωάννη, ένα κείμενο που μέσα στους αιώνες αποτέλεσε πηγή έμπνευσης όχι μόνο για τη λογοτεχνία, αλλά φυσικά και για την αγιογραφία και τη ζωγραφική εν γένει, μεταξύ των άλλων. Σήμερα, χάρη και σε αυτό, 4 συγγραφείς γράφουν ένα σύγχρονο μυθιστόρημα αγωνίας, δράσης… και αίματος. Το σασπένς υπάρχει σε κάθε αράδα ενώ από το πρώτο κιόλας κεφάλαιο γνωρίζουμε το δολοφόνο που αποκαλείται (Λευκός) Ιππότης. Για τον δολοφόνο αυτό γράφει ο Αθανασιάδης. Ο καλός της υπόθεσης είναι η Αστυνόμος Αΐντα, για την οποία όσο φτάνουμε στο τέλος της ιστορίας ανακαλύπτουμε και μια άλλη πλευρά της ζωής της. Η Άιντα “ ζωντανεύει μέσα από τη γραφή της Χίλντα Παπαδημητρίου. Ο δικός μας Δημήτρης Σίμος γράφει για λογαριασμό του Υπαστυνόμου Δώρη. Στα πόδια κάθε αστυνομικού υπάρχει και ένας δημοσιογράφος, στην Αποκάλυψη λέγεται Βαφειάδης και αυτόν τον έχει αναλάβει ο Γιαννίτσης. 4 συγγραφείς με 4 ρόλους σε ένα αστυνομικό μυθιστόρημα που σε κρατάει μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Μοιραστείτε: