Ευτύχης Μπλέτσας – Μαγειρική οικονομία

Ευτύχης Μπλέτσας - Μαγειρική οικονομίαΤο νέο βιβλίο του Ευτύχη, είναι ότι πιο επίκαιρο έχει να παρουσιάσει η μαγειρική βιβλιογραφία σε μία περίοδο που η οικονομική κρίση έχει διαβεί για τα καλά το κατώφλι του σπιτιού μας και απειλεί να αλλάξει ριζικά τα δεδομένα του διατροφικού μας προϋπολογισμού. Ο Ευτύχης με αυτό το βιβλίο έρχεται να καλύψει το κενό και να βοηθήσει χιλιάδες Έλληνες που προσπαθούν να αντιμετωπίσουν τις επιπτώσεις της κρίσης χωρίς να υποβαθμίσουν την ποιότητα της διατροφής τους. Σε αυτό το εγχειρίδιο «έξυπνης» διατροφής, ο Ευτύχης Μπλέτσας παρουσιάζει τους αμέτρητους τρόπους που ανακάλυψε για να τρέφεται πιο νόστιμα, υγιεινά και οικονομικά.
Οι αναγνώστες θα μάθουν πιο είναι το πραγματικά «οικονομικό» φαγητό και θα αντιληφθούν πόσο εύκολο είναι να γλιτώσουν ευρώ αν ψωνίζουν, μαγειρεύουν και τρώνε «έξυπνα». Θα ανακαλύψουν αμέτρητες πρακτικές συμβουλές που μπορούν να εφαρμόσουν άμεσα και πολλές συνταγές που θα τους βοηθήσουν να απολαύσουν νόστιμα και υγιεινά φαγητά αξιοποιώντας με τον καλύτερο τρόπο τα χρήματα τους.
Η υπόσχεση του Ευτύχη είναι πως διαβάζοντας και εφαρμόζοντας τις συμβουλές του βιβλίου, ο καθένας μπορεί να αποσβέσει άμεσα το ποσό που επένδυσε για να το αποκτήσει. Όπως χαρακτηριστικά λέει: «Καλή επιτυχία και… σε καλή μεριά, τα χρήματα που θα γλιτώσεις βάζοντας στην ζωή σου τη Μαγειρική Οικονομία»
Η Μαγειρική Οικονομία κυκλοφορεί από τις εκδόσεις FOODMUSIC (ISBN: 978-96-99039-1-2) και πωλείται €12 (από την συνολική αξία πώλησης του οποίου 1 ευρώ μπαίνει στην «κατσαρόλα της αγάπης»).
Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα www.bletsas.gr, στο e-mail info@bletsas.gr ή στα τηλέφωνα 2107290506 και 6937100137.

Μοιραστείτε: